Greita paieška
Receptai
Draugai

Desertas „Kriaušė“

Desertas „Kriaušė“
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Šokoladas , 4 valgomieji šaukštai
  • Migdolų aliejus , 4 valgomieji šaukštai
  • Sviestas , 60 gramų
  • Cukrus , 0,5 arbatinio šaukštelio
Papuošimui:
  • Cukraus pudra , 1 valgomasis šaukštas
Reikės:
  • Kriaušės , 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kriaušes nuplaukite, nulupkite ir perpjaukite per pusę. Iš kiekvienos puselės išpjaukite sėklalizdžius.

  2. Sviestą ištirpinkite, nuolat maišant ant silpnos ugnies arba garų vonelėje.
    Įmaišykite cukrų, kad neliktų cukraus granulių.

  3. Į sviesto masę įmaišykite migdolų aliejų.

  4. Kriaušių puseles užpilkite sviesto mišiniu ir šokoladu. Pabarstykite cukraus pudra.Papuošimui tinka mėtos lapeliai. Skanaus!

Receptą atsiuntė Dangyra
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kisielius neapsitrauks plėvele, jei išvirusios jo paviršių pabarstysite cukraus pudra.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Česnakinis padažas kebabams Sūrio padažas makaronams Silkė su cinamonu Marinuota strimele Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės "Mantingos" tešlos Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!