Greita paieška
Receptai
Draugai

Desertas „Nuga“

Desertas „Nuga“
Rekomenduojame:
Įvertino 9 lankytojai 1

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Medus , 130 gramų
  • Cukrus , 300 gramų
  • Sviestas , 50 gramų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Migdolai , 2 saujos
Gaminimo instrukcija:
  1. Įdėkite medaus į puodą, ištirpinkite. Pridėkite cukraus, supilkite išplaktą kiaušinį ir virkite virš mažos ugnies, kol gausite karamelės masė. Įmaišykite atskirai ištirpinta sviestą.

  2. Nuimkite nuo ugnies, pridėti migdolų be odelių ir gerai išmaišykite.

  3. Palikite šaltai, kad sustengtų. Galite masę supilstyti į indelius arba į vieną indą, išklotą kepimo popieriumi. Prieš pilant ant dugno sudėkite vaflius. Vaflių lakštą uždėkite ir ant viršaus. :)

Receptą atsiuntė Neda
Komentarai1
Eglė

Receptas neblogas, bet tos rašybos klaidos, tai mane žudo. Viešai skelbiamas receptas ar kitokia rašliava turėtų būti be klaidų. Gėda

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei uogienė pyragėliams per skysta, tai į ją įdėkite 2-3 šaukštus džiūvėsėlių arba kukurūzų dribsnių. Įdaras bus labai skanus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Troškintos kiaulienos kepenėlės Makaronai su pomidorais ir sūriu Čenakai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Marinuota strimele Skanios salotos su kumpiu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!