Greita paieška
Receptai
Draugai

Desertas su medaus drebučiais

Desertas su medaus drebučiais
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai 1

Gaminimo instrukcija:
  1. 1 stiklinė aviečių, 1 bananas, 0,5 apelsino, 10-12 lazdyno riešutų, keletas mėtų lapelių. Medaus drebučiams: 0,5 l vandens, 2,5 šaukšto medaus, 1 šaukštas želatinos.

  2. Vienoje stiklinėje vandens išbrinkiname želatiną. Kitoje stiklinėje ištirpiname medų. Želatiną ištirpiname, viską sumaišome. Drebučius paliekame sustingti, po to supjaustome kubeliais. Į lėkštes sudedame supjaustytus vaisius, drebučius, avietes, mėtų lapelius. Ant deserto tinka užpilti šaukštą romo, aviečių, apelsinų likerio.
    Skanaus...


Komentarai1
jolanta kasputienė

na isvaizduoju -m m m ...

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sutaupysite ne tik daug vandens, bet ir savo brangaus laiko, jei nešvarius indus merksite į kriauklę su vandeniu ir keliais lašais indų ploviklio. Taip neleisite nešvarumams pridžiūti, o riebalai nusivalys daug greičiau.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vengrijos agurkai Naminė pica Vištienos kepenėlių salotos Keksiukai su spanguolėmis Miltiniai blynai Kugelis su cukinija
Reklama
Prisijunk prie mūsų!