Greita paieška
Receptai
Draugai

Desertas "Su meile"

Desertas "Su meile"
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Braškės , 200 gramų
Kremui:
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 200 gramų
  • Cukraus pudra , 2 valgomieji šaukštai
  • Grietinėlės standiklis , 1 pakelis
Reikės:
  • Obuoliai , 2 vienetai
  • Želė , 1 pakelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Obuolius perpjauname per pusę, išskaptuojame. Želė (mėgstamo skonio) paruošiame pagal nurodymus ant pakelio, tačiau pilame 25 % mažiau vandens.

  2. Braškes supjaustome smulkiais gabaliukais, sudedame į obuolių vidų ir įpilame želės. Likusią želė supilstome į mažas formeles.

  3. Grietinėlę išplakame su cukraus pudra ir grietinėlės standikliu (iki standžios konsistencijos).

  4. Kai želė sustingsta, į lėkštę dedame skiltelėmis pjaustytus obuolius su įdaru, iš formelių išimtus želė bokštelius ir papuošiame grietinėlės kremu. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Sandra
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pyragėliai ir spurgos sugers mažiau riebalų, jei į tešlą įpilsite šaukštą spirito.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kukurūzai su medumi Tradicinis avienos šašlykas Česnakinis padažas kebabams Želė tortas „Vasarėlė“ Salotos su lašiša Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!