Greita paieška
Receptai
Draugai

Desertas "Tiramisu"

Desertas "Tiramisu"
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Biskvitiniai piršteliai , 200 gramų
  • Mascarpone sūris , 500 gramų
  • Kiaušinio tryniai, naminių vištų , 6 vienetai
  • Grietinėlės , 100 gramų
  • Šokoladas, juodasis , 100 gramų
  • Romas , 50 gramų
  • Vanilė , 1 valgomasis šaukštas
  • Kava , 1 stiklinė
  • Cukrus , 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinio trynius išplakite su cukrumi ir ant silpnos ugnies pavirkite, kol pasidarys kremas.

  2. Grietinėlę suplakite kartu su vanilės sėklomis.

  3. Išvirkite kavos, užpilkite ją romu ir ataušinkite.

  4. Kiaušinių kremą sumaišykite su Mascarpone ir plakta grietinėle.

  5. Pirštelius pamirkykite kavoje ir sudėkite ant indelio dugno. Tada dėkite kremo sluoksnį, šokoladą, pirštelį, vėl kremo ir užbaikite šokoladu.

  6. Viska sudėkite 2 val. į šaldytuvą, kad Tiramisu galėtų atvėsti ir sustingti.

  7. Tiramisu galite paskaninti šviežiomis uogomis.

  8. Išmok gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos: www.ciopciop.lt

Receptą atsiuntė www.ciopciop.lt
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite puresnių mielinių blynų, raugą ruoškite su vandeniu. Bet su pienu paruošto raugo blynai daug skanesni. Idealiausia – maišyti juos per pusę. 4 stiklinėms miltų reikia 25-30 g mielių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Šašlykas orkaitėje Burokėlių salotos Purūs keksiukai Kepta vištiena su ryžiais Amerikietiški blynai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!