Greita paieška
Receptai
Draugai

Desertas "Tulpės"

Desertas "Tulpės"
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Cukrus , 70 gramų
  • Miltai , 75 gramai
  • Sviestas , 6 valgomieji šaukštai
  • Kiaušinio baltymai , 3 vienetai
  • Migdolai , 65 gramai
  • Ledai , 250 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Į dubenį suberti cukrų, miltus, kiaušinio baltymus ir skrudintus, smulkintus migdolus. Viską gerai išmaišyti.

  2. Palengva pilti ištirpintą sviestą ir vėl gerai išsukti. Padėti 1 valandai į šaldytuvą.

  3. Šaukštu pasemti paruoštos tešlos ir padėti ant skardos išklotos kepimo popierium. Šaukštu formuoti 14 cm. skersmens skritinėlius. Kepti įkaitintoj iki 180 laipsnių orkaitėje apie 10 -12 min kol skritinėliai pagels.

  4. Iškepusius tuoj plačiu peiliu pakelti ir uždėti ant apverstos stiklinės ar kavos puodelio. Atvėsinti ir susiformavuse tulpe nuimti.

  5. Tiekti: ant lėkštės vidurio uždėti tulpę ir į ją įdėti ledų. Vietoj ledų tinka pudingas arba plakta drietinėlė. Skanaus

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei nenorite verkti, pjaustydami svogūną ant peilio galo užmaukite duonos kubelį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Burokėlių salotos Virti briuselio kopūstai su sviestu Naminė pica Čenakai Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!