Greita paieška
Receptai
Draugai
Desertas "Tulpės"
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Cukrus , 70 gramų
- Miltai , 75 gramai
- Sviestas , 6 valgomieji šaukštai
- Kiaušinio baltymai , 3 vienetai
- Migdolai , 65 gramai
- Ledai , 250 gramų
Gaminimo instrukcija:
Į dubenį suberti cukrų, miltus, kiaušinio baltymus ir skrudintus, smulkintus migdolus. Viską gerai išmaišyti.
Palengva pilti ištirpintą sviestą ir vėl gerai išsukti. Padėti 1 valandai į šaldytuvą.
Šaukštu pasemti paruoštos tešlos ir padėti ant skardos išklotos kepimo popierium. Šaukštu formuoti 14 cm. skersmens skritinėlius. Kepti įkaitintoj iki 180 laipsnių orkaitėje apie 10 -12 min kol skritinėliai pagels.
Iškepusius tuoj plačiu peiliu pakelti ir uždėti ant apverstos stiklinės ar kavos puodelio. Atvėsinti ir susiformavuse tulpe nuimti.
Tiekti: ant lėkštės vidurio uždėti tulpę ir į ją įdėti ledų. Vietoj ledų tinka pudingas arba plakta drietinėlė. Skanaus
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Jei nenorite verkti, pjaustydami svogūną ant peilio galo užmaukite duonos kubelį.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!