Greita paieška
Receptai
Draugai

Desertinės salotos

Desertinės salotos
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Apelisinas , 1 vienetas
  • Kriauišė , 1 vienetas
  • Morka , 1 vienetas
  • Salieras , 1 vienetas
  • Uogos , 200 gramų
  • Razinos , 100 gramų
  • Midolai , 100 gramų
  • Citrinos sultys , 10 mililitrų
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Raudoni pipirai , 1 žiupsnelis
  • Brendis , 100 mililitrų
  • Alyvuogių aliejus , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Uogas, razinas nuplaukite, nusausinkite ir pusvalandžiui pamerkite į brendį.

  2. Morkas nuskuskite, nuplaukite, supjaustykite šiaudeliais, nuplautus salierų stiebus-griežinėliais. Kriaušę nulupkite, pašalinkite sėklalizdžius citrinų sultimis, kada nepatamsėtų.

  3. Visas daržoves ir vaisius dėkite į salotų dubenį. Ant viršaus berkite nuvarvintų razinų, aviečių ir skrudintų migdolų.

  4. Paruoškite padažą: išspaustas apelsinų sultis sumaišykite su aliejumi, nuo razinų likusiu brendžiu ir apelsinų džemu.

  5. Jei reikia, pasūdykite ir pagardinkite rožiniais pipirais. Padažu apliekite salotas.

Receptą atsiuntė Reda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Apdžiūvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kiaulienos nugarinė su sūriu Vengrijos agurkai Grybų padažas Želė tortas „Vasarėlė“ Čenakai Ypatingieji kotletai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!