Greita paieška
Receptai
Draugai

Desertinės salotos

Desertinės salotos
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Apelisinas , 1 vienetas
  • Kriauišė , 1 vienetas
  • Morka , 1 vienetas
  • Salieras , 1 vienetas
  • Uogos , 200 gramų
  • Razinos , 100 gramų
  • Midolai , 100 gramų
  • Citrinos sultys , 10 mililitrų
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Raudoni pipirai , 1 žiupsnelis
  • Brendis , 100 mililitrų
  • Alyvuogių aliejus , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Uogas, razinas nuplaukite, nusausinkite ir pusvalandžiui pamerkite į brendį.

  2. Morkas nuskuskite, nuplaukite, supjaustykite šiaudeliais, nuplautus salierų stiebus-griežinėliais. Kriaušę nulupkite, pašalinkite sėklalizdžius citrinų sultimis, kada nepatamsėtų.

  3. Visas daržoves ir vaisius dėkite į salotų dubenį. Ant viršaus berkite nuvarvintų razinų, aviečių ir skrudintų migdolų.

  4. Paruoškite padažą: išspaustas apelsinų sultis sumaišykite su aliejumi, nuo razinų likusiu brendžiu ir apelsinų džemu.

  5. Jei reikia, pasūdykite ir pagardinkite rožiniais pipirais. Padažu apliekite salotas.

Receptą atsiuntė Reda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Blynai bus ploni ir traškūs, į tešlą dėkite kietai išplaktų kiaušinių baltymų. Tik maišyti reikia labai atsargiai (iš viršaus į apačią) ir greitai, kad tešla nešiltų ir pasidarytų korėta.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Troškintos kiaulienos kepenėlės Krevetės grietinėlės padaže Vištienos širdelių guliašas Virti briuselio kopūstai su sviestu Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!