Greita paieška
Receptai
Draugai

Desertiniai blynai

Desertiniai blynai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Stipri kava , 125 mililitrai
  • Kondensuotas pienas , 175 mililitrai
  • Miltai , 150 gramų
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Sviestas , 1 valgomasis šaukštas
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Užmaišome tešlą iš tešlai skirtų produktų.

  2. Keptuvę įkaitinus, ištepkite sviestu ar aliejumi ir kepkite blynus. Aliejaus daug nepilkite, nes bus labai riebūs blynai. Geroje keptuvėje neturėtų lipti, užtenka vieną kartą patepti, be to į pačią tešlos masę jau dėta sviesto.

  3. Labai skanūs blynai. Prie blynų rekomenduoju ledus ir šviežias uogas ar vaisius. Skanaus.

Receptą atsiuntė Silva
Komentarai1
Dovinė

Nesigavo...

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei uogienė pyragėliams per skysta, tai į ją įdėkite 2-3 šaukštus džiūvėsėlių arba kukurūzų dribsnių. Įdaras bus labai skanus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kepta vištiena su ryžiais Kiaulienos nugarinė su sūriu Šašlykas orkaitėje Folijoje kepta vištiena Želė tortas „Vasarėlė“ Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!