Greita paieška
Receptai
Draugai
Dešrelės riestainiukų apsuptyje
Kategorijos:
Karšti užkandžiai, Užkandžiai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Įdarui:
- Dešrelės , 3 vienetai
Reikės:
- Pienas , 700 mililitrų
- Parmezano sūris , 100 gramų
- Majonezas , 70 gramų
- Krapai, smulkinti , 1 saujelė
- Riestainiukai , 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Dešreles perpjauti per pusę.
Ant kiekvienos dešrelės pusės užmauti riestainiukus. Kiek reistainiukų kiekvienai dešrelei reikės, priklausys nuo pačių dešrelių ilgio. Man prireikė 6 kiekvienai dešrelės puselei.
Dešreles sudėti į dubenėlį su pienu. Palaikyti 2-3 min. Riestainiukai turi pamirkti.
Dešreles sudėti į kepimo indą.
Krapus išmaišyti su majonezu ir aptepti kiekvieną dešrelę.
Ant viršaus užberti smulkiai sutarkuoto sūrio.
Pašauti į 180 laipsnių orkaitę 15-20 minučių.
Gero apetito!
Receptą atsiuntė Ilona
Komentarai2
- Komentuoti
laura

labai skanu
aslen

atrado katastrofiskai...
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Kepant žuvį nebus nemalonaus žuvies kvapo, jei į keptuvę įdėsite porą citrinos griežinėlių.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!