Greita paieška
Receptai
Draugai

Dešrelės riestainiukų apsuptyje

Dešrelės riestainiukų apsuptyje
Dešrelės riestainiukų apsuptyje Dešrelės riestainiukų apsuptyje Dešrelės riestainiukų apsuptyje
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas 2

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Dešrelės , 3 vienetai
Reikės:
  • Pienas , 700 mililitrų
  • Parmezano sūris , 100 gramų
  • Majonezas , 70 gramų
  • Krapai, smulkinti , 1 saujelė
  • Riestainiukai , 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Dešreles perpjauti per pusę.

  2. Ant kiekvienos dešrelės pusės užmauti riestainiukus. Kiek reistainiukų kiekvienai dešrelei reikės, priklausys nuo pačių dešrelių ilgio. Man prireikė 6 kiekvienai dešrelės puselei.

  3. Dešreles sudėti į dubenėlį su pienu. Palaikyti 2-3 min. Riestainiukai turi pamirkti.

  4. Dešreles sudėti į kepimo indą.

  5. Krapus išmaišyti su majonezu ir aptepti kiekvieną dešrelę.

  6. Ant viršaus užberti smulkiai sutarkuoto sūrio.

  7. Pašauti į 180 laipsnių orkaitę 15-20 minučių.

  8. Gero apetito!

Receptą atsiuntė Ilona
Komentarai2
laura

labai skanu

aslen

atrado katastrofiskai...

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žuvis bus baltos spalvos ir virdama nesubyrės, jei į vandenį įpilsite acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Purūs keksiukai Čenakai Virtos “gėlytės” Kepta žuvis marinate Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Kiaulienos nugarinė su sūriu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!