Greita paieška
Receptai
Draugai
DEŠRELĖS SU GARSTYČIŲ PADAŽU
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Gaminimo instrukcija:
8dešrelės;3šaukštaigarstyčių; stiklinė tirpaus sultinio;100g ferm.sūrio;5šaukštai grietinės,druskos,baltųjų pipirų.
į puodą sudedu grietinę,suberiu tarkuotą sūrį ir maišau kol išsilydys;tada plona srovele supilu sultinuką,sudedu garstyčias ir sudedu pjaustytas stambiau -dešreles ir viską pakaitiname.SKANAUS
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Mielinių blynų raugą vertėtų pradėti ruošti prieš 5-6 valandas. Iš pradžių piene ištirpinkite mieles ir dalį miltų, o tik vėliau, kai raugas ims kilti, berkite likusius miltus, dėkite prieskonius.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!