Greita paieška
Receptai
Draugai

Dešrelės su kailinukais

Dešrelės su kailinukais
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Garnyrui:
  • Kiaušiniai , 8 vienetai
Reikės:
  • Virtos KEPSNINĖS dešrelės, (Šių gaminių galima įsigyti prekybos centruose „Maxima XX ir XXX“) , 400 gramų
  • Grietinėlė, 10% riebumo , 100 gramų
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
  • Kvietiniai miltai , 4 valgomieji šaukštai
  • Džiūvėsėliai , 4 valgomieji šaukštai
  • Žalumynai (įvairūs) , 1 pundelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Išplakite kiaušinius su grietinėle ir prieskoniais. Įmaišykite smulkintus žalumynus (tinka jūsų mėgiami: krapai, petražolės, bazilikas ir pan.).

  2. Miltus sumaišykite su džiūvėsiais.

  3. Dešreles pamirkykite kiaušinių plakinyje, tada miltų ir džiūvėsių mišinyje, vėl kiaušinyje ir vėl džiūvėsiuose.

  4. Kepkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus (apie 10 min.).

  5. Patiekite su keptais kiaušiniais.

Receptą atsiuntė Diana
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Blynai bus ploni ir traškūs, į tešlą dėkite kietai išplaktų kiaušinių baltymų. Tik maišyti reikia labai atsargiai (iš viršaus į apačią) ir greitai, kad tešla nešiltų ir pasidarytų korėta.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Astros kepsnys Virti briuselio kopūstai su sviestu Kiaulienos nugarinė su sūriu Sūrio padažas makaronams Paprikų ir pomidorų salotos Bulvių plokštainis su pievagrybių padažu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!