Greita paieška
Receptai
Draugai

Dešrelės tešloje

Dešrelės tešloje
Rekomenduojame:
Įvertino 11 lankytojų

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Dešrelės , 10 vienetų
Tešlai:
  • Miltai , 300 gramų
  • Mielės , 20 gramų
  • Pienas , 0,3 stiklinės
  • Grietinė , 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Cukrus , 1 žiupsnelis
Reikės:
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Mieles sumaišyti su pienu, cukrumi, grietine, aliejumi, kiaušinio tryniu ir druska.

  2. Į mieles suberti miltus. Tešlą išminkyti ir plonai iškočioti.

  3. Baltymą truputį paplakti ir juo aptepti iškočiotą tešlą.

  4. Tešlą supjaustyti 2,5-3 cm pločio. Ant juostelės galiuko padėti dešrelę ir spirale ją apsukti tešla.

  5. Apvyniotos dešrelės dedamos ant riebalais pateptos skardos, viršų aptepti likusiu baltymu. Kepti orkaitėje kol gražiai apskrus.
    Galima patiekti su pomidorų arba majonezo padažu.

Receptą atsiuntė Lidija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei pyragą, keksą ar kitą kepinį sunku išimti iš formos, tai apverskite jį ant servetėlės ir ant formos viršaus uždėkite sudrėkintą rankšluostį. Po 10 min. Kepinys vienodai atšoks nuo formos sienelių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Purūs blyneliai Slyvų uogienė Sluoksniuotos tuno salotos Cukinijų padažas Slyvų kompotas Keksiukai su spanguolėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!