Greita paieška
Receptai
Draugai

Dešrelių apkepas

Dešrelių apkepas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Kiti apkepai, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Mocarela sūris , 150 gramų
  • Majonezas , 1 valgomasis šaukštas
  • Kečupas , 1 arbatinis šaukštelis
Įdarui:
  • Dešrelės , 6 vienetai
Tešlai:
  • Vanduo , 250 mililitrų
  • Miltai , 8 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Druska , 1 žiupsnelis
Reikės:
  • Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš vandens, miltų, kiaušinio ir druskos užmaišome tirštą tešlą.

  2. Dešreles perpjauname į 3-4 dalis.

  3. Į įkaitintą aliejų dedame dešrelę, pavoliotą tešloje, ir apkepame blynelius iš abieju pusių.

  4. Į kepimo indą dedame sluoksnį blynelių, juos apibarstome puse turimo kiekio sūrio.

  5. Tada dedame kitą sluoksnį blynelių ir juos aptepame mase, padaryta iš sūrio, majonezo ir kečupo.

  6. Dedame į 180 laipsnių orkaitę 10 min. Skanaus

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Nemalonaus česnakų kvapo beveik neliks, jei išgersite kavos, suvalgysite petražolių, krapų, gvazdikėlių arba salierų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žuvienė iš upėtakio Porų mišrainė su kumpiu Vištienos kepsniukai Virtos “gėlytės” Dešrelės su bulvėmis Night side
Reklama
Prisijunk prie mūsų!