Greita paieška
Receptai
Draugai

Dešrelių guliašas

Dešrelių guliašas
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. 400gr.medžiotojų dešrelių,100gr.rūkytos šoninės,paprika raudona,paprika žalia,morka,svogunas,pusė stiklines ketčupo,pusė litro vandens,stikline grietineles,puse stiklines miltų,prieskoniai,karis,lauro lapai.

  2. Svieste pakepame šoninę, tarkuotą morką ir supjaustytą svoguną,žalią ir raudoną paprikas.Apkepame,po to dedame supjaustytas dešreles.Darome užpyla.Dubenį išmaišome vandenį,miltus,ketčupą,grietinėlę,prieskonius.Šį užpilame ant keptų dešrelių su daržovėmis ir troškiname.Pagardiname prieskoniais,kariu,lauro lapais.Skanaus.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite puresnių mielinių blynų, raugą ruoškite su vandeniu. Bet su pienu paruošto raugo blynai daug skanesni. Idealiausia – maišyti juos per pusę. 4 stiklinėms miltų reikia 25-30 g mielių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Virtos “gėlytės” "Havajų" pica Troškintos kiaulienos kepenėlės Bacardi Mojito [mochito] kokteilis Helovyno punšas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!