Greita paieška
Receptai
Draugai

Dešrelių guliašas

Dešrelių guliašas
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. 400gr.medžiotojų dešrelių,100gr.rūkytos šoninės,paprika raudona,paprika žalia,morka,svogunas,pusė stiklines ketčupo,pusė litro vandens,stikline grietineles,puse stiklines miltų,prieskoniai,karis,lauro lapai.

  2. Svieste pakepame šoninę, tarkuotą morką ir supjaustytą svoguną,žalią ir raudoną paprikas.Apkepame,po to dedame supjaustytas dešreles.Darome užpyla.Dubenį išmaišome vandenį,miltus,ketčupą,grietinėlę,prieskonius.Šį užpilame ant keptų dešrelių su daržovėmis ir troškiname.Pagardiname prieskoniais,kariu,lauro lapais.Skanaus.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Valgant kopūstus, greičiau praeina fizinis ir protinis nuovargis.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Keksiukai su spanguolėmis Gaivus varškės desertas Žemaičių blynai su varške Kepta vištiena su ryžiais Šokoladinis kokteilis "Šokoladinis dangus" Kepti grybai su paprika
Reklama
Prisijunk prie mūsų!