Greita paieška
Receptai
Draugai

Dilgėlių sriuba

Dilgėlių sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Sultinys, vištiena , 500 mililitrų
  • Pankoliai , 1 žiupsnelis
  • Anyžius, žvaigždutės , 1 vienetas
  • Dilgėliės , 1 sauja
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Morkos , 1 vienetas
  • Miltai , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Alyvuogių aliejus , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Į verdantį sultinį įmesti žiupsnelį pankolio sėklų ir gabalėlį žvaigždinio anyžiaus. Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepti smulkintą svogūną ir tarkuotas morkas. Daržovėms suminkštėjus, suberti miltus ir maišant kepti, kol neliks žalių miltų kvapo. Paruoštą masę sukrėsti į sultinį, gerai išmaišyti ir užvirti. Tada į puodą dėti kruopščiai nuplautas ir susmulkintas dilgėles ir pavirti kelias minutes. Kietai virtus kiaušinius perpjauti per pusę ir dėti į sriubą baigiant ją virti.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Eglė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Nemalonus šaldytuvo kvapas išnyks, jai jame pastatysite puodelį šviežiai užplikytos dar šiltos kavos.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vanilinis ledų kokteilis Bacardi Mojito [mochito] kokteilis Ungurio šašlykas Sluoksniuotos tuno salotos Šokoladinis kokteilis "Šokoladinis dangus" Karamelizuota kiaulienos šoninė
Reklama
Prisijunk prie mūsų!