Greita paieška
Receptai
Draugai

Drebučiai "Margučiai"

Drebučiai  "Margučiai"
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas 2

Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinių tiek, kiek vienetų norime padaryti. Virtos mėsos arba kumpio, žirnelių, marinuotų agurkų, konservuotų kukurūzų ar kitų daržovių,1 šaukštas želatinos

  2. Želatiną užpilame 0,5 stiklinės vandens ir paliekame, kad išbrinktų. Kiaušinių viršūnėles atsargiai pradaužiame, išpilame kiaušinius ( juos galima naudoti kepiniams ).Į išplautus kiaušinio kevalus sluoksniais dedame kubeliais pjaustytą mėsą, agurkus, kukurūzus, žirnelius. Marinuotų agurkų sūrimą supilame į puodą, sudedame išbrinkusią želatiną ir kaitiname maišydami, kol želatina ištirps. Meužviriname, praaušusį skystį supilame į kevalus ir pastatome šaltai, kad sustingtų. Prieš patiekdami nulupame kevalą, kaip valgydami kiaušinius.Skanaus, galima gaminti ir vegetariškus be mėsos.

Komentarai2
nijole

Čia tiems, kas per Velykas negali valgyti kiaušinių

jolanta kasputienė

na tikrai nuostabu...

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Į paruoštas salotas pirmiau dėkite druską, pipirus ir actą, o tik po pilkite aliejų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Virti briuselio kopūstai su sviestu Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Grybų padažas Silkė su cinamonu Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!