Greita paieška
Receptai
Draugai

Druskoje kepta išpjova

Druskoje kepta išpjova
Druskoje kepta išpjova
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiaulienos išpjova , 1 vienetas
  • Druska , 200 gramų
Aptepimui:
  • Kiaušinių baltymai , 1 vienetas
  • Juodieji pipirai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Česnakas , 1 skiltelė
Gaminimo instrukcija:
  1. Česnako skiltelę sutrinti, berti pipirus, pilti kiaušinio baltymą. Išmaišyti. Šiuo mišiniu aptepti mėsą kulinariniu teptuku.

  2. Druską paskirstyti tolygiu sluoksniu kepimo popieriumi išklotoje skardoje. Išpjovą volioti druskoje taip, kad kuo daugiau jos priliptų iš visų pusių, taip pat ir iš galų. Ant viršaus galima paberti likusios druskos. Palikti pusvalandžiui kambario temperatūroje.

  3. Kepti iki 245 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 - 25 minutes.

  4. Palikti kepsnį pastovėti 15 minučių. Tuomet nuimti druskos plutelę ir pjaustyti.

Receptą atsiuntė Greta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei virtuvėje visada užtrunkate per ilgai – didelė tikimybė, kad daug laiko sugaištate ieškodama reikalingų indų, prietaisų ar daiktų. Todėl taupant laiką ypatingai svarbu tinkamas darbo vietos organizavimas. Susidėliokite daiktus taip, kad visa, ką naudojate kasdien, būtų patogiai padėta ir lengvai paimama.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Česnakinis padažas kebabams Zrazai su trimis įdarais Grybų padažas Sūrio padažas makaronams Burokėlių salotos Orkaitėje troškinti balandėliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!