Greita paieška
Receptai
Draugai

Duonos plutų alus

Duonos plutų alus
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Alus, Gėrimai alkoholiniai
Gaminimo instrukcija:
  1. 8 l vandens,
    1 kg duonos plutų,
    1 l apynių nuoviro,
    15 g mielių,
    0,5 kg cukraus.

  2. Užverdame vandenį, į jį suberiame džiovintas duonos plutas ir paliekame stovėti apie 4 val., kol vanduo bus šiltas. Vandenį nukošiame. Į jį supilame apynių nuovirą, suberiame cukrų ir nedideliame cukraus kiekyje išleistas mieles. Puodą su alumi uždengiame švariu lininiu rankšluosčiu ir pastatome šiltai. Maždaug po 12 val. alų supilstome į butelius ir pastatome šaltai.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas puikiai pašalina rašalo dėmes, valo paauksuotus rėmus, veidrodžius ir klavišus. O skalbiant užuolaidas, rekomenduojama į balinimo tirpalą įpilti šiek tiek pieno. Užuolaidos atrodys, kaip naujos.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Česnakinis padažas kebabams Kepta lydeka su pikantišku daržovių padažu Vištienos širdelių guliašas GRIETINĖLĖJE TROŠKINTA LYDEKA Bulvės su grybais kaimiškai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!