Greita paieška
Receptai
Draugai

Dvispalvis pyragas

Dvispalvis pyragas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Sviestas , 180 gramų
  • Miltai , 180 gramų
  • Cukrus , 180 gramų
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Citrina , 0,5 vieneto
  • Pienas , 3 valgomieji šaukštai
  • Kakava , 2 valgomieji šaukštai
Glajui:
  • Citrina , 0,5 vieneto
  • Cukraus pudra , 170 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Minkštą sviestą sumaišom su cukrumi.

  2. Atskirame indelyje išplakame kiaušinius. Į sviestą supilam plaktus kiaušinius, palaipsniui beriant sijotus miltus ir išmaišome iki vientisos masės.

  3. Tešlą padalinam i 3 dalis:2 tešlos dalis sulipdom i vieną gabalą ir dedam į atskirą indą-gausis didžioji tešlos dalis,o likusi tešlos dalis lieka kitame inde-tai bus mažoji tešlos dalis.

  4. Piene ištirpiname kakavos miltelius ir sumaišome su didžiąja tešlos dalimi.

  5. Nutarkuojam geltonąją citrinos puselės dalį (smulkia trintuve), po to išspaudžiam sultis iš tos pačios puselės ir gerai išmaišom tarkius ir sultis su mažąja tešlos dalimi.

  6. Į išteptą sviestu formą išdedam šviesiąją tešlos dalį,o ant viršaus išpilam tamsiąją tešlos dalį-su kakava.

  7. Kepam pyragą 50-60 min 180 laipsnių temperatūroje.

  8. Iškepusį ir asvėsusį pyragą papuošiam citrininiu užpilu (3šaukštai kitos citrinos puselės sulčių sumaišom su 170g cukraus pudros, pakaitinam iki užvirimo ir užpilam ant pyrago)

Komentarai1
justina galinskute

Labai skanus < verta pabandyti kas dar nebande:)))))))))

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus šviežius, nuplaukite juos ir, suvynioję į servetėlę, sudėkite į polietileninį maišelį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Silkė su cinamonu Troškintos kiaulienos kepenėlės Sūrio padažas makaronams Virtos “gėlytės” Naminė pica Biskvitinis pyragas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!