Greita paieška
Receptai
Draugai
Džiovintų vaisių štrudelis su lavašu
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Įdarui:
- Sviestas , 50 gramų
- Džiūvėsėliai , 50 gramų
- Migdolai , 100 gramų
- Razinos , 100 gramų
- Abrikosai , 50 gramų
Reikės:
- Lavašas , 1 vienetas
- Brendis , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Migdolų riešutus susmulkiname ir pakepiname kartu su džiūvėsių trupiniais ir sviestu.
Lavašą ištiesiame ir ištepame džiūvėsių ir riešutų mase, beriame susmulkintas razinas ir džiovintus abrikosus (Razinas ir abrikosus prieš pjaustymą reikia pamirkyti brendyje apie 10-20 minučių).
Susukame lavašą.Galima ištepti lavašo viršų sviestu ir kepti orkaitėje 10-15 minučių, kad taptų traškus. Arba patiekti lavašą kaip šaltą užkandį.
Skanu ir greita.
Receptą atsiuntė Lina
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Bulvės su lupenomis tolygiau išvirs, jei jas virsite ant silpnos ugnies, nes verdant ant stiprios ugnies viršus greičiau išverda ir sutrūkinėja, o vidus lieka žalias.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!