Greita paieška
Receptai
Draugai

Džiovintų vaisių štrudelis su lavašu

Džiovintų vaisių štrudelis su lavašu
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Sviestas , 50 gramų
  • Džiūvėsėliai , 50 gramų
  • Migdolai , 100 gramų
  • Razinos , 100 gramų
  • Abrikosai , 50 gramų
Reikės:
  • Lavašas , 1 vienetas
  • Brendis , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Migdolų riešutus susmulkiname ir pakepiname kartu su džiūvėsių trupiniais ir sviestu.

  2. Lavašą ištiesiame ir ištepame džiūvėsių ir riešutų mase, beriame susmulkintas razinas ir džiovintus abrikosus (Razinas ir abrikosus prieš pjaustymą reikia pamirkyti brendyje apie 10-20 minučių).
    Susukame lavašą.

  3. Galima ištepti lavašo viršų sviestu ir kepti orkaitėje 10-15 minučių, kad taptų traškus. Arba patiekti lavašą kaip šaltą užkandį.
    Skanu ir greita.

Receptą atsiuntė Lina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdamos manų kruopos nesušoks gumuliukais, jei išmaišysite jas šaltame vandenyje ir tik po to supilsite į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Bulvės su grybais kaimiškai Virtos “gėlytės” Kugelis su cukinija Želė tortas „Vasarėlė“ Brendžio kokteilis Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!