Greita paieška
Receptai
Draugai

Džiovintų vaisių uogienė

Džiovintų vaisių uogienė
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai 1

Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Razinos , 200 gramų
  • Obuoliai, rūgštūs , 200 gramų
  • Džiovinti abrikosai , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Vaisius nuplauname, nusausiname ir sumalame mėsmale. Į masę įpilame 1 stiklinę šilto vandens, gerai išmaišome ir paliekame išbrinkti. Vandens pilame tiek, kokio tirštumo norime uogienės. Kad kvepėtų, galima įdėti prieskonių: cinamono, imbiero, anyžių, muškato riešuto, kokių norsdžiovintų kvapių žolelių.

Komentarai1
jolanta kasputienė

idomu...

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mielinių blynų raugą vertėtų pradėti ruošti prieš 5-6 valandas. Iš pradžių piene ištirpinkite mieles ir dalį miltų, o tik vėliau, kai raugas ims kilti, berkite likusius miltus, dėkite prieskonius.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Marinuota strimele Makaronai su pomidorais ir sūriu Purūs keksiukai Troškintos kiaulienos kepenėlės Kepta žuvis marinate
Reklama
Prisijunk prie mūsų!