Greita paieška
Receptai
Draugai

Dzūkiškos bandos

Dzūkiškos bandos
Rekomenduojame:
Įvertino 15 lankytojų 8

Kategorijos: Bulvės, Karšti patiekalai
Gaminimo instrukcija:
  1. bulviu;
    virtu bulviu;
    prieskoniu;
    kopustu lapu (apatiniu,kur nenaudojame dazniausiai maistui)

  2. Nuskutam bulves ir sutarkuojame.Dali bulviu isverdame ir sugrude sumaisome su bulviu tarkiais.Dedame prieskoniu.I skarda klojame kopusto lapus.Ant ju pilame mase ir kepame orkaiteje.Iskepusia banda isverciame,lengvai nuimame kopusto lapus ir susipjauste valgome su spirguciais.

Komentarai8
Danute Gasilioniene

greiciau uzaugtu tie kopustai:)

Sandra

noooreciau dabar

Lina Žebrauskienė

as tai kepiau orkaiteje, bet seip jis labai skanus kai iskepamas peciuje.Kiek as zinau, tai cia senovinis dzuku patiekalas.

nijole

Čia jau kažkoks senovinis, turbut krosnyje keptas patiekalas

jolanta kasputienė

na tikrai įdomus variantas;)

Lina Žebrauskienė

labai geras skonis,bulviu plokstainis su kopusto prieskoniu.

lineta

idomu ka tie kopūsto lapai duoda -koks skonis???

Danute Gasilioniene

kaip uzsinorejau...

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jaunų ridikėlių lapuose gausu vitaminų bei mineralinių druskų, todėl nuplautus ir susmulkintus juos patariama naudoti salotoms.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Žemaičių blynai su faršu Kepta žuvis marinate Burokėlių salotos Blyneliai su cukinija Cukinija žiemai "Donecko"
Reklama
Prisijunk prie mūsų!