Greita paieška
Receptai
Draugai

Egiptietiska kava

Egiptietiska kava
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas 2

Gaminimo instrukcija:
  1. 1 saukstelis kavos, cukraus pagal skoni, 1/8 saukstelio cinamono, 1 saukstelis plaktos grietineles

  2. paruosti 150ml karstos kavos, ideti cukru ir cinamona- gerai ismaisyti. I pabaiga ideti plaktos grietineles.

Komentarai2
Waja

mano šeimyna kiatip geria kavą, užpilius kavą įdedu vienodom dalim po truputį malto kardamono, malto cinamono, maltų gvazdikėlių, cukraus tai kaip sau

Sandra

bus isbandyta

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Česnakinis padažas kebabams Želė tortas „Vasarėlė“ Virtos “gėlytės” Sūrio padažas makaronams Įdaryti makaronų vamzdeliai Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!