Greita paieška
Receptai
Draugai

Eglutė skarota iš žagarėlių

Eglutė skarota iš žagarėlių
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Grietinė , 0,5 litro
  • Kiaušiniai , 4 vienetai
  • Cukrus , 100 gramų
  • Vanilinis cukrus , 1 žiupsnelis
  • Miltai , 2 stiklinės
  • Soda , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Užminkome tasią tešlą, iškočiojame ją į stačiakampį, padaliname per įstrižainę. Abu trikampius supjaustome juostelėmis, jų viduryje įpjauname įpjovą ir per ją persukame juostelę, kaip žagarėliams. Kepame aliejuje arba orkaitėje. Ilgą bambukinį pagaliuką įsmeigiame į obuolį arba meduolį ir suveriame žagarėlius nuo didžiausio iki mažiausio. Gautą eglutę pabarstome cukraus pudra ar spalvotais pabarstukais. Skanu ir gražu.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepant žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o tik paskui tešloje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Žemaičių blynai su faršu Naminė pica Sūrio padažas makaronams Troškintos kiaulienos kepenėlės Kiaulienos nugarinė su sūriu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!