Greita paieška
Receptai
Draugai

Eglutė skarota iš žagarėlių

Eglutė skarota iš žagarėlių
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Grietinė , 0,5 litro
  • Kiaušiniai , 4 vienetai
  • Cukrus , 100 gramų
  • Vanilinis cukrus , 1 žiupsnelis
  • Miltai , 2 stiklinės
  • Soda , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Užminkome tasią tešlą, iškočiojame ją į stačiakampį, padaliname per įstrižainę. Abu trikampius supjaustome juostelėmis, jų viduryje įpjauname įpjovą ir per ją persukame juostelę, kaip žagarėliams. Kepame aliejuje arba orkaitėje. Ilgą bambukinį pagaliuką įsmeigiame į obuolį arba meduolį ir suveriame žagarėlius nuo didžiausio iki mažiausio. Gautą eglutę pabarstome cukraus pudra ar spalvotais pabarstukais. Skanu ir gražu.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Gražų baltą glajų kepiniams puošti pasigaminsite,jei cukrų suksite ne su vandeniu, o su pienu ir keletu lašų citrinos sulčių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Sluoksniuotos tuno salotos Žuvienė iš upėtakio Vištienos kepsniukai Naminė pica Silkė su cinamonu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!