Greita paieška
Receptai
Draugai

Ėriena kepta grilyje

Ėriena kepta grilyje
Ėriena kepta grilyje
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas 2

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Citrina , 1 vienetas
  • Alyvuogių aliejus
  • Oregonas
  • Rozmarinas
  • Druska
Garnyrui:
  • Šparagai , 500 gramų
  • Bulvės , 500 gramų
Reikės:
  • Ėriena , 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
  1. Pirmiausia paruoškime marinatą. Pasmulkinkime oregoną, įdėkime šiek tiek rozmarino, traiškyto česnako, išspauskime vienos citrinos sultis, pabarstykime druskos, įpilkime alyvuogių aliejaus. Viską gerai sutrinkime blenderiu.

  2. Ėrieną laikykime marinate per naktį ar bent jau porą valandų.

  3. Įkaitinkime grilių, kepkime ėrieną apie 40 min. Viduryje kepimo apverskime kita puse.

  4. Garnyrui pasiruoškime šparagus. Sudėkime juos į grilių beveik prieš išimant ėrieną. Pabarstykime prieskonių, šiek tiek aliejaus.
    Apkepkime bulves.

  5. Išimkime šparagus, dėkime į lėkštę su apkeptomis bulvėmis.

  6. Išimkime ėrieną, palikime ją 15 min, supjaustykime ir tiekime.

  7. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Justė
Komentarai2
Ji

Tiek prekybos centruose, tiek turguje :)

Viktorija

o iš kur Lietuvoj galima gaut tos ėrienos?

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Plastikiniai langai nustos rasoti, jei vėdinsite laiku patalpas ir nelaikysite namuose didelės drėgmės. Taip pat jie gali rasoti, jei prie langų nevyksta oro cirkuliacija dėl užuolaidų, gėlių vazonų ir kitų trigdžių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Marinuota strimele Zrazai su trimis įdarais Lengvi, greiti ir skanūs lietiniai Sūrio padažas makaronams Burokėlių salotos Salotos su lašiša
Reklama
Prisijunk prie mūsų!