Greita paieška
Receptai
Draugai

Ėriena su sezamo ir alaus padažu

Ėriena su sezamo ir alaus padažu
Ėriena su sezamo ir alaus padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai 1

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Ėriena , 6 vienetai
  • Alus , 1 butelis
  • Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
  • Sojos padažas , 0,2 stiklinės
  • Medus , 0,2 stiklinės
  • Sezamas, sėklos , 0,2 stiklinės
  • Paprikos milteliai , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Jelapenai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Rozmarinas , 0,5 valgomojo šaukšto
  • Vanduo , 0,5 stiklinės
  • Svogūnų laiškai , 0,2 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Troškintuvą pašlakstykite aliejumi ir sudėkite ėrienos gabaliukus. Šiek tiek apkepkite abi gabaliukų puses. Išimkite ir sudėkite į lėkštę.

  2. Į troškintuvą supilkite geros kokybės alų, sojos padažą, medų, sudėkite sezamo sėklas. Pavirkite ir pamaišykite.

  3. Suberkite rozmariną, paprikos ir jelapeno miltelius. Išmaišykite.

  4. Sudėkite ėrienos gabaliukus atgal į troškintuvą. Ant viršaus užpilkite vandenį.

  5. Uždenkite troškintuvą ir dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 160 laipsnių celcijaus. Troškinkite 1 h 30 min.

  6. Iš troškintuvo išimkite mėsą, o jį su visu skysčiu padėkite ant viryklės. Užvirinkite ir nugriebkite riebalus - virimo metu jie bus sustumti į centrą. Leiskite pusei skysčio nusigaruoti. Tai užtruks apie 10 minučių.

  7. Tada sudėkite ėrieną atgal ir pavartydami patroškinkite kelias minutes.

  8. Tiekdami sudėkite į indą, užpilkite padažu ir pabarstykite svogūnų laiškais bei sezamu.

Receptą atsiuntė Natalija
Komentarai1
Vardas

bandysim :-)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mielinė tešla bus švelnesnė ir minkštesnė, jei maišydamos ją, į saldų pieną įpilsite 1-2 šaukštus rūgpienio.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Troškintos kiaulienos kepenėlės Kepta vištiena su ryžiais Virtų bulvių cepelinai su mėsa Sūrio padažas makaronams Šaltiena greitpuodyje Pekino kopūstų salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!