Ėriena su sezamo ir alaus padažu
- Ėriena , 6 vienetai
- Alus , 1 butelis
- Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
- Sojos padažas , 0,2 stiklinės
- Medus , 0,2 stiklinės
- Sezamas, sėklos , 0,2 stiklinės
- Paprikos milteliai , 2 arbatiniai šaukšteliai
- Jelapenai , 0,5 arbatinio šaukštelio
- Rozmarinas , 0,5 valgomojo šaukšto
- Vanduo , 0,5 stiklinės
- Svogūnų laiškai , 0,2 stiklinės
Troškintuvą pašlakstykite aliejumi ir sudėkite ėrienos gabaliukus. Šiek tiek apkepkite abi gabaliukų puses. Išimkite ir sudėkite į lėkštę.
Į troškintuvą supilkite geros kokybės alų, sojos padažą, medų, sudėkite sezamo sėklas. Pavirkite ir pamaišykite.
Suberkite rozmariną, paprikos ir jelapeno miltelius. Išmaišykite.
Sudėkite ėrienos gabaliukus atgal į troškintuvą. Ant viršaus užpilkite vandenį.
Uždenkite troškintuvą ir dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 160 laipsnių celcijaus. Troškinkite 1 h 30 min.
Iš troškintuvo išimkite mėsą, o jį su visu skysčiu padėkite ant viryklės. Užvirinkite ir nugriebkite riebalus - virimo metu jie bus sustumti į centrą. Leiskite pusei skysčio nusigaruoti. Tai užtruks apie 10 minučių.
Tada sudėkite ėrieną atgal ir pavartydami patroškinkite kelias minutes.
Tiekdami sudėkite į indą, užpilkite padažu ir pabarstykite svogūnų laiškais bei sezamu.
- Komentuoti

bandysim :-)
Panašūs receptai
Daugiau receptųJie norite švariai išvalyti mikrobangų krosnelę, į mikrobangų krosnelę įstatykite dubenį su vandens ir acto skiediniu (vandens ir acto pilkite santykiu 1:1). Uždarykite, įjunkite krosnelę ir pakaitinkite šį mišinį 2 – 3 minutes. Baigusi šildyti, suvilgykite skiedinyje virtuvinę kempinėlę ir išvalykite ja mikrobangės sieneles.
Rodyti kitą patarimą