Greita paieška
Receptai
Draugai

Erškėtuogių ir šermukšnių uogienė

Erškėtuogių ir šermukšnių uogienė
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Uogienės, Konservai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Erškėtuogės , 600 gramų
  • Šermukšnis , 400 gramų
  • Cukrus , 1,3 kilogramo
  • Vanduo , 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuvalykite erškėtuoges, išimkite jų sėklas.

  2. Šermukšnius 2- 5 minutes pavirkite, paskui virkite uogas, supylę stiklinę vandens, kuriame šermukšniai buvo apvirti, ir cukrų, nukeldami nuo ugnies 3 kartus.

  3. Sukrėsti uogienę į švarius stiklainius ir užsukti dangtelius.

Receptą atsiuntė Milda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Apvytusias daržoves atgaivinsite, jei jas valandai pamerksite į šaltą vandenį su actu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Kepta vištiena su ryžiais Grybų padažas Žemaičių blynai su faršu Pupelių sriuba su šonine Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!