Greita paieška
Receptai
Draugai

Erškėtuogių ir šermukšnių uogienė

Erškėtuogių ir šermukšnių uogienė
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Uogienės, Konservai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Erškėtuogės , 600 gramų
  • Šermukšnis , 400 gramų
  • Cukrus , 1,3 kilogramo
  • Vanduo , 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuvalykite erškėtuoges, išimkite jų sėklas.

  2. Šermukšnius 2- 5 minutes pavirkite, paskui virkite uogas, supylę stiklinę vandens, kuriame šermukšniai buvo apvirti, ir cukrų, nukeldami nuo ugnies 3 kartus.

  3. Sukrėsti uogienę į švarius stiklainius ir užsukti dangtelius.

Receptą atsiuntė Milda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Plastmasiniuose induose ilgai laikomi pieno, varškės, grietinės produktai įgaus nemalonų kvapą ir skonį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Tarkuotų bulvių virtinukai Purūs blyneliai Paprikų ir pomidorų salotos Troškintos kiaulienos kepenėlės Pyragas Damų kaprizas Grybų padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!