Ežiukai
0,5 kg miltų, 0,5 stiklinės vandens, 1 šaukštas sviesto, 100 g grietinės
Miltus suberiame į dubenį, padarome duobutę. Į ją pilame vandenį ir gerai išmaišome, išminkome, kad būtų tąsi tešla. Trindami tešlą tarp rankų darome pailgus volelius, juos supjaustome mažais kvadratėliais. Įmame smulkią trintuvę, apverčiame grubiaja puse į apačią. Įmame tešlos kvadratėlius ir nykščiu spausdami į trintuvę padarome mažus tuščiavidūrius "ežiukus". Suberiame juos į verdantį pasūdytą vandenį ir verdame apie 10 min. Nuvarviname, sudedame į molinį dubenį, dedame sviesto. Valgome su grietine. Skanaus
- Komentuoti

jooo cia tj patiekaliukas einu pasigamint :)

super patiekaliukas,net seile nutyso :)

jo...mums mama tokius darydavo...;)

Labai skanūs. Manau, kad tiktu ir uogienė.
Panašūs receptai
Daugiau receptųŽalios ropės bus mažiau kartokos, jei prieš vartojimą jas apipilsite karštu vandeniu.
Rodyti kitą patarimą