Greita paieška
Receptai
Draugai

Ežiukai

Ežiukai
Rekomenduojame:
Įvertino 8 lankytojai 4

Gaminimo instrukcija:
  1. 0,5 kg miltų, 0,5 stiklinės vandens, 1 šaukštas sviesto, 100 g grietinės

  2. Miltus suberiame į dubenį, padarome duobutę. Į ją pilame vandenį ir gerai išmaišome, išminkome, kad būtų tąsi tešla. Trindami tešlą tarp rankų darome pailgus volelius, juos supjaustome mažais kvadratėliais. Įmame smulkią trintuvę, apverčiame grubiaja puse į apačią. Įmame tešlos kvadratėlius ir nykščiu spausdami į trintuvę padarome mažus tuščiavidūrius "ežiukus". Suberiame juos į verdantį pasūdytą vandenį ir verdame apie 10 min. Nuvarviname, sudedame į molinį dubenį, dedame sviesto. Valgome su grietine. Skanaus

Komentarai4
laimonas

jooo cia tj patiekaliukas einu pasigamint :)

Lina Žebrauskienė

super patiekaliukas,net seile nutyso :)

jolanta kasputienė

jo...mums mama tokius darydavo...;)

Dovilė Laužikienė

Labai skanūs. Manau, kad tiktu ir uogienė.

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žalios ropės bus mažiau kartokos, jei prieš vartojimą jas apipilsite karštu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vištienos širdelių guliašas Želė tortas „Vasarėlė“ Virtos “gėlytės” Mielinė plonapadės picos tešla Folijoje kepta vištiena Ravioli su vištiena
Reklama
Prisijunk prie mūsų!