Greita paieška
Receptai
Draugai

Farširuota lydeka

Farširuota lydeka
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai 2

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Kiaulienos faršas , 2 kilogramai
  • Svogūnai , 1 galva
  • Batonas , 5 riekės
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Sviestas , 150 gramų
Reikės:
  • Lydeka , 3 kilogramai
  • Prieskoniai žuviai , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Vanduo , 2 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Išdarinėjame žuvį.

  2. Į kiaulienos faršą įmaišome vandenyje pamirkytą batoną, įmušame kiaušinius, suberiame prieskonius.

  3. Susmulkiname svogūną ir pakepinę ant sviesto supilame į faršą. Viską gerai išminkome.

  4. Paruoštą mėsą sudedame į žuvies vidų ir užsiuvame, kad neiškristų. Prifarširuotą žuvį dedame į skardą (į skardą reikia įpilti bent pora stiklinių vandens, kad nesviltų) ir kepame 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.

  5. Žuvį patiekti galima su ryžiais ir daržovėmis. Papuošimui ribų nėra. :)

Receptą atsiuntė Roma
Komentarai2
olga

2 kg kiaulienos farso????????

zita vokietija

Visai ponia nusikomentavo AS tai nuimu oda IR prikemsu ta Pavia Malta zu im sumaisyta bulkos rieke mirkyta piene,saukstas sviesto,pagal teslos minkstuma grietineles zinoma pipiru ivairiu,malt svoguno IR kepu seines,Karina 45 eurai,seines

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Iš citrinų lengviau išspausite sultis, jei pas 1-2 min. Panardinsite į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Silkė su cinamonu Medaus, šokolado ir bananų pyragas Vištienos širdelių guliašas Sūrio padažas makaronams Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!