Greita paieška
Receptai
Draugai

Farširuota lydeka

Farširuota lydeka
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai 2

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Kiaulienos faršas , 2 kilogramai
  • Svogūnai , 1 galva
  • Batonas , 5 riekės
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Sviestas , 150 gramų
Reikės:
  • Lydeka , 3 kilogramai
  • Prieskoniai žuviai , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Vanduo , 2 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Išdarinėjame žuvį.

  2. Į kiaulienos faršą įmaišome vandenyje pamirkytą batoną, įmušame kiaušinius, suberiame prieskonius.

  3. Susmulkiname svogūną ir pakepinę ant sviesto supilame į faršą. Viską gerai išminkome.

  4. Paruoštą mėsą sudedame į žuvies vidų ir užsiuvame, kad neiškristų. Prifarširuotą žuvį dedame į skardą (į skardą reikia įpilti bent pora stiklinių vandens, kad nesviltų) ir kepame 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.

  5. Žuvį patiekti galima su ryžiais ir daržovėmis. Papuošimui ribų nėra. :)

Receptą atsiuntė Roma
Komentarai2
olga

2 kg kiaulienos farso????????

zita vokietija

Visai ponia nusikomentavo AS tai nuimu oda IR prikemsu ta Pavia Malta zu im sumaisyta bulkos rieke mirkyta piene,saukstas sviesto,pagal teslos minkstuma grietineles zinoma pipiru ivairiu,malt svoguno IR kepu seines,Karina 45 eurai,seines

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepant žuvį nebus nemalonaus žuvies kvapo, jei į keptuvę įdėsite porą citrinos griežinėlių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kukurūzai su medumi Folijoje kepta vištiena Sojos pupelių kotletai Paprikų ir pomidorų salotos Lengvos kopūstų salotos Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!