Greita paieška
Receptai
Draugai

FARŠIRUOTA SALDŽIOJI PAPRIKA

FARŠIRUOTA SALDŽIOJI PAPRIKA
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai 2

Gaminimo instrukcija:
  1. 4 dideli saldžiosios paprikos pipirai
    250 g maltos kiaulienos
    250 g maltos jautienos
    125 g ryžių
    1 didelis svogūnas
    1 didelė morka
    2 šaukštai kečiupo
    2 šaukštai grietinės
    buljono, pipirų, mėsos prieskonių mišinio

  2. Paprikos kotas išpjaunamas ir pašalinamos sėklos. Ryžiai išverdami. Mėsa sumaišoma su virtais ryžiais, paskaninama pipirais, mėsos prieskonių mišiniu, pagal skonį įdedama druskos. Paruošta masė sukemšama į paprikos vidų. Morka sutarkuojama burokine tarka, svogūnas supjaustomas kubeliais ir sumaišoma. Kimšta paprika sustatoma į troškinimui skirtą puodą, į tarpus suberiamas morkos ir svogūno mišinys. Viskas užpilama sultiniu, sudedama grietinė, kečiupas, paskaninama mėgstamais prieskoniais ir troškinama kol paprika suminkštės. Skanu valgyti su karštomis virtomis bulvėmis.

Komentarai2
sisi

nemniukas

Lina Žebrauskienė

fantastika

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepant riebalai mažiau spragsės, jei įbersite truputį druskos.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Vištienos širdelių guliašas Sūrio padažas makaronams Grybų padažas Marinuoti šonkauliukai Orkaitėje troškinti balandėliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!