Farširuota višta su pistacijomis
- Pistacijos , 200 gramų
- Razinos , 200 gramų
- Batonas , 5 riekės
- Kiaušiniai , 2 vienetai
- Kiaulienos faršas , 500 gramų
- Višta , 1 vienetas
- Prieskoniai paukštienai , 4 arbatiniai šaukšteliai
Visą vištą atsargiai išneriame iš odos, nes odos reikės farširavimui. Vištieną nupjaustome nuo kaulų ir sumalame.
Į sumaišytą faršą sudedame batoną ir prieskonius, įmušame kiaušinius, suberiame sutrintas pistacijas ir išmirkytas vandenyje razinas.Viską gerai išmaišome.
Gauta mase prikemšame vištos odą. Abu odos galus geriausia užsiūti, kad neiškristų įdaras.
Prifarširuotą vištos odą dedame į skarda ir pašauname į 220 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepame apie 1 valandą.
Palaukiame kol atvesta. Valgome kaip šaltą užkandį.
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųJei gaištate daug laiko virtuvėje, valydama bei pjaustydama daržoves lentutę bei indus dėkite ne tiesiai ant stalo, o ant laikraščio. Baigusi darbą sutaupysite laiko, išvengdama stalo valymo – jums tereiks išmesti nešvarų laikraštį. Beje, tai puikus būdas atsikratyti senų laikraščių.
Rodyti kitą patarimą