Greita paieška
Receptai
Draugai

Farširuota višta su pistacijomis

Farširuota višta su pistacijomis
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Pistacijos , 200 gramų
  • Razinos , 200 gramų
  • Batonas , 5 riekės
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
Reikės:
  • Kiaulienos faršas , 500 gramų
  • Višta , 1 vienetas
  • Prieskoniai paukštienai , 4 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Visą vištą atsargiai išneriame iš odos, nes odos reikės farširavimui. Vištieną nupjaustome nuo kaulų ir sumalame.

  2. Į sumaišytą faršą sudedame batoną ir prieskonius, įmušame kiaušinius, suberiame sutrintas pistacijas ir išmirkytas vandenyje razinas.Viską gerai išmaišome.

  3. Gauta mase prikemšame vištos odą. Abu odos galus geriausia užsiūti, kad neiškristų įdaras.

  4. Prifarširuotą vištos odą dedame į skarda ir pašauname į 220 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepame apie 1 valandą.

  5. Palaukiame kol atvesta. Valgome kaip šaltą užkandį.

Receptą atsiuntė Lina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Daugiausiai vitaminų yra gūžinio arba žiedinio kopūsto kote. Jį galite nulupti ir sutarkuoti salotoms, ar tiesiog suvalgyti.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Porų mišrainė su kumpiu Keksiukai su spanguolėmis Zrazai su trimis įdarais Sumuštinukai su lašiša ir citrina Želė tortas „Vasarėlė“ Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!