Greita paieška
Receptai
Draugai

Farširuotos blauzdelės

Farširuotos blauzdelės
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Vištienos blauzdelės , 5 vienetai
  • Morkos , 2 vienetai
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Kukurūzai , 2 vienetai
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuo blauzdelių atsargiai nuimti odą. Prie pat sąnario perpjauti, kad liktu oda ir sąnarys. Nuo kaulų nuimti mėsą.

  2. Mėsą supjaustyti smulkiai. Išvirti morkas bei kukurūzus. Morkas smulkiai supjaustyti, kukurūzus nupjauti nuo kotelio. Svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti. Sumaišyti mėsą su visais daržovėmis. Gardinti druska, pipirais

  3. Odą prikimšti paruoštu faršu ir gerai arba surišti, arba su smeigtuku užtvirtinti.

  4. Dėti į kepimo formą. patepti aliejumi ir kepti 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 min. Skanaus

Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdamas sultinys bus gražios gelsvos spalvos, jei į verdamą mėsos sultinį svogūną dėsite su lukštu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kepta žuvis marinate Šokoladinis kokteilis "Šokoladinis dangus" Nugarinės šašlykas Vengrijos agurkai Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Vištienos širdelių guliašas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!