Greita paieška
Receptai
Draugai

Faršo ir grybų vyniotinis

Faršo ir grybų vyniotinis
Rekomenduojame:
Įvertino 8 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. 500 g jautienos faršo, druskos, pipirų, kvapniųjų pipirų, 2 - 3 bulvės,
    1 kiaušinis, 1 svogūnas,
    1 petražolės šaknis, 1 stiklinė troškintų grybų,
    0,5 stiklinės sultinio ar pieno, 2 - 3 šaukšto sviesto ar grietinės,
    vandens, 1 šaukštelis miltų.

  2. Faršą sumaišyti su druska ir prieskoniais, grūstomis bulvėmis, kiaušiniu, susmulkintu svogūnu, petražole, grybais, įpilti skysčio, išminkyti ir iš masės padaryti vyniotinį. Jį įdėti į keptuvą, aptepti sviestu ar grietine ir kepti valandą vidutinio karštumo orkaitėje, kas 10 minučių palaistant sultiniu ar vandeniu. Skystį, kuriame kepė vyniotinis duoti vietoj padažo. Į jį galima įdėti šaltame vandenyje išplaktų miltų ir pavirinti.

    Vyniotinį patiekti supjaustytą plonais griežinėliais su keptomis bulvėmis ir morkų salotomis. Svieste troškintų kopūstų ir agurkų salotomis. Skanaus!

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Burokėlių salotos Čenakai Kukurūzai su medumi Porų mišrainė su kumpiu Sluoksniuotos tuno salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!