Greita paieška
Receptai
Draugai

Faršo vyniotinis

Faršo vyniotinis
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiaulienos faršas , 500 gramų
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Druska , 2 žiupsneliai
  • Krapai , 1 pundelis
  • Petražolės , 1 pundelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Faršą sumaišyti su kiaušiniu bei druska ir pipirais. Krapus bei petražoles smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su druska.

  2. Faršą lygiu sluoksniu (pusės centimetro storio) dėti ant folijos, o ant faršo dėti žalumynų sluoksnį ir susukti vyniotinį. Ant viršaus galima pabarstyti džiovintų žolellių. Vyniotinį stipriai suvynioti į foliją ir kepti įkaitintoje 200 °C temperatūros orkaitėje apie 40 minučių. Tada atidengti foliją ir kepti dar 10 minučių.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Kristina
 
 
Komentarai0
Ar žinote, kad...

Sausos žaliosios arbatžolės padės nuo pykinimo nėščiosioms, taip pat sergant jūros liga ar važiuojant automobiliu. Arbatžoles reikia kramtyti.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Virtos “gėlytės” Krabų lazdelių suktinukai Grybų padažas Sumuštinukai su lašiša ir citrina Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!