Greita paieška
Receptai
Draugai

Faršu įdarytos bulvės su daržovių padažu keptų cukinijų indeliuose

Faršu įdarytos bulvės su daržovių padažu keptų cukinijų indeliuose
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Aliejus , 25 gramai
  • Svogūnas , 1 galva
  • Paprika saldžioji , 0,5 vieneto
  • Saliero stiebai , 0,5 vieneto
  • Bazilikai , 1 žiupsnelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 3 valgomieji šaukštai
Reikės:
  • Bulvės , 5 vienetai
  • Cukinija , 1 vienetas
  • prieskoniai bulvėms , 1 arbatinis šaukštelis
  • Lydytas sūris , 80 gramų
Mėsai:
  • Kiaulienos faršas , 200 gramų
  • Prieskoniai mėsai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Krakmolas , 1 valgomasis šaukštas
  • Miltai , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuluptas ir perpjautas bulves, bei 10 cukinijų ritinėlių išskobti ir apibarstyti bulvių prieskoniais ir sudėti į aliejuotą skardą

  2. Į maltą mėsą suberti maltos mėsos prieskonius, miltus, krakmolą, įmaišyti kiaušinį. Formuoti kukulius ir dėti ant kiekvienos bulvės.

  3. Kepti apie 30 min. Kepimo pabaigoje ant faršo uždėti tarkuoto lydyto sūrio

  4. Šalia, toje pačioje skardoje išsikepti cukinijų žiedus. Į cukinijų žiedus, jau lėkštėje, supilti padažą. Užpilą aš gaminu sutarkuodama po gabaliuką turimų daržovių - svogūno, cukinijos, paprikos, saliero, pridėdama druskos, baziliko, petražolių, bei užvirdama su šlakeliu grietinėlės.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Padaže nebus gumuliukų, jei miltus išplaksite pasūdytame vandenyje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Varškės pyragas su pudingu Burokėlių salotos Grybų padažas Folijoje kepta vištiena Česnakinis padažas kebabams Vištienos širdelių guliašas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!