Greita paieška
Receptai
Draugai

FARŠU ĮDARYTOS PAPRIKOS

FARŠU ĮDARYTOS PAPRIKOS
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai 2

Gaminimo instrukcija:
  1. 4 didelės žalios paprikos
    400g jautienos ir kiaulienos faršo(per pusę)
    1 kiaušinis
    200g šutintų ilgagrūdžių ryžių
    1 didelis svogūnas
    1 šaukštelis druskos
    2 česnako skiltelės
    1/2 šaukštelio džiovintų rozmarinų
    100g pievagrybių
    2 šaukštai kapotų petražo

  2. Nupjaunamas paprikų drūtgalis, išimamos sėklos ir pertvaros. Paprikos išplaunamos, vidus pasūdomas. Svogūnas ir česnakas nulupami ir susmulkinami. Pievagrybiai nuvalomi, nuplaunami ir supjaustomi rėžiukais. Aliejus įkaitinamas. Svogūnai ir česnakai kepinami, kol pasidaro skaidrūs. Tada į keptuvę sudedamas faršas, pievagrybiai ir viskas kiek pakepinama. Ryžiai, kiaušinis, druska, rozmarinai ir petražolės sudedamos į mėsą su pievagrybiais ir viskas gerai išmaišoma. Paprikos prikemšamos paruošto įdaro. Įdarytos paprikos sudedamos į puodą, užpilamos sultiniu ir 40 minučių troškinamos uždengtos.

Komentarai2
sisi

40 min as troskinu su zaliu farsu, o kam tu tiek daug laiko troskini su keptu farsu ??? seip skanus patiekalas ,bet visuomet gaminam su zaliu farsu !

jolanta kasputienė

kai uždera paprikos tai ,gan dažnas ir tikrai skanus patiekaliukas...;)))

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Perlinių kruopų košė bus baltesnė, jei pavirusį vandenį nupilsite ir kruopas užpilsite kitu verdančiu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pyragas "Skenduolis" Burokėlių salotos Zuvu ikrai prie......... Gardus troškinys su dešrelėmis Sūrio padažas makaronams Varškės pyragas su pudingu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!