Greita paieška
Receptai
Draugai

Florentinai

Florentinai
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Kategorijos: Sausainiai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kondensuotas pienas , 1 stiklinė
  • Džiovinti vaisiai (razinos, spanguolės, cukatos) , 200 gramų
  • Šokoladiniai dribsniai , 100 gramų
  • Saulėgrąžos , 50 gramų
  • Sezamo sėklos , 50 gramų
  • Kukurūzų dribsniai , 150 gramų
  • Riešutai (įvairūs) , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Orkaitę įjungiam iki 190 °C temp., pasiruošiam kepimo formą, kurioje kepsime. Kepimo formą ištiesiame kepimo popieriumi.
    Svarbu, kad kondensuotas pienas būtų ne iš šaldytuvo, o kambario temperatūros ir tekus. Jei ne, tai teks jį truputį pašildyti dubenėlyje arba karšto vandens vonelėje.

  2. Visus ingredientus sudedam į dubenį, supilame kondensuotą pieną, sumaišome. Masė taps klampi, bet dribsniai nepaskęs kondensuotame piene.

  3. Gautą masę pilame į paruoštą skardą. Kepame apie 15 - 30 min. Kai florentinai atvės, gražiai juos supjaustome.
    Tiesa, aš pati nemėgstu razinų, bet šių sausainukų neįsivaizduoju be jų. Jos labai čia tinka ir visai man netrukdo (skonio nelabai jaučiasi).

Receptą atsiuntė Roberta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Bulvės su lupenomis tolygiau išvirs, jei jas virsite ant silpnos ugnies, nes verdant ant stiprios ugnies viršus greičiau išverda ir sutrūkinėja, o vidus lieka žalias.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Česnakinis padažas kebabams Įdaryti makaronų vamzdeliai Pekino kopūstų salotos Sūrio padažas makaronams Pupelių sriuba Šašlykas orkaitėje
Reklama
Prisijunk prie mūsų!