Greita paieška
Receptai
Draugai

Folijoje kepta vištiena

Folijoje kepta vištiena
Folijoje kepta vištiena Folijoje kepta vištiena
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Vištienos ketvirčiai , 4 vienetai
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Garstyčios , 1 valgomasis šaukštas
  • Svogūnai , 1 galva
  • Česnakas , 2 skiltelės
Gaminimo instrukcija:
  1. Susmulkinkite česnaką ir svogūną.

  2. Vištieną įtrinkite druska ir pipirais.

  3. Po to ištepkite garstyčiomis ir sumaišykite su smulkintu svogūnu ir česnaku.

  4. Marinuokite apie 2h. Jei neturi laiko, galite iš karto ir kepti.

  5. Vištienos ketvirčius įsukite į foliją.

  6. Kepkite apie 45 minutes 180 - 200 laipsnių orkaitėje. Po to foliją galite atidengti ir vištieną apkepti, kad gražiai apskrustų (apie 15 min.).

Receptą atsiuntė Reda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Silkė su cinamonu Miltiniai blynai Burokėlių salotos Želė tortas „Vasarėlė“ Zrazai su trimis įdarais Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!