Greita paieška
Receptai
Draugai

Fyllo krepšeliai su feta ir špinatais

Fyllo krepšeliai su feta ir špinatais
Fyllo krepšeliai su feta ir špinatais
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Krepšeliai, Užkandžiai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Feta sūris , 120 gramų
  • Špinatai , 150 gramų
  • Paprika, marinuota , 1 skardinė
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Muskatas , 1 žiupsnelis
Reikės:
  • Fyllo tešla , 4 lapai
  • Sviestas , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Atitirpinkite fyllo tešlos lakštus. Dėkite vieną ant kito 4 vienetus, prieš tai patepant išlydytu sviestu.

  2. Supjaustykite į 12 dalių ir sudėkite į pyragaičių ar keksiukų formeles, pateptas sviestu.

  3. Gaminkite įdarą. Į pasirinktą indą sudėkite fetos sūrį, paskirstykite jį, kad vėliau lengvai susimaišytų su kitais ingredientais.

  4. Įdėkite smulkintus špinatus (tinka ir šaldyti tik prieš tai leiskite jiems atitirpti), smulikintą papriką, kiaušinį, pipirų ir šiek tiek muskato. Viską išmaišykite.

  5. Paskirstykite įdarą į tešlos krepšelius, viršų patepkite sviestu.

  6. Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 200 laipsnių temperatūros, 8-10 minučių.

  7. Iškepusiems leiskite šiek tiek atvėsti ir tiekite ant stalo! :)

Receptą atsiuntė Justė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pašalusios bulvės neteks saldoko skonio, jei prieš ruošdamos jas palaikysite šaltame vandenyje, o paskui sudėsite į verdantį vandenį ir įpilsite šaukštelį acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Vištienos kepsniukai Žuvienė iš upėtakio Sluoksniuotos tuno salotos Čenakai Virti briuselio kopūstai su sviestu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!