Gabalėliais spirginta jautiena (befstrogenas)
- Jautiena , 500 gramų
- Aliejus , 50 gramų
- Svogūnai , 2 vienetai
- Miltai , 1 valgomasis šaukštas
- Pomidorų pasta , 1 valgomasis šaukštas
- Grietinė , 200 gramų
- Aštrus padažas (pvz.
Mėsą supjaustyti skersai plonais griežinėliais, "išmušti", paskui supjaustyti pusės cm storio pailgais gabalėliais ir greit apkepinti įkaitintuose riebaluose kartu su svogūnais, supjaustytais šiaudeliais.
Tada apibarstyti druska, pipirais, miltais, viską sumaišyti, pakaitinti, įdėti pomidorų tyrės ir dar pakaitinti.
Paskui įpilti karšto vandens arba mėsos sultinio ir troškinti. Baigiant troškinti, įdėti grietinės, aštraus padažo. Jei mėsa suminkštėja kepdama, ją troškinti tik grietinės padaže. Patiekti su keptomis bulvėmis.
- Komentuoti

tai mmilagrra eme is kitur, o is kur OLA?

nepamirsau, as emiau recepta is kitur

Va cia dar pievagrybiu buvo, pamirsot prideti:)
http://www.sintagma.lt/u/renata/receptai.nsf/0/6100275453FA597242256AB100402909
Panašūs receptai
Daugiau receptųSuvytusius ridikėlius atgaivinsite, pamerkę jų lapus į vandenį.
Rodyti kitą patarimą