Greita paieška
Receptai
Draugai

Gaivus desertas su vynuogėmis

Gaivus desertas su vynuogėmis
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Vynuogės, besėklės , 200 gramų
  • Vynuogių sultys , 250 mililitrų
  • Jogurtas, natūralus , 250 valgomųjų šaukštų
  • Citrina, žievelė, nutarkuota , 1 stiklinė
  • Cukrus , 3 valgomieji šaukštai
  • Želatina , 30 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Vynuoges nuplauti ir sudėti į taures. 15 g želatinos užpilti vynuogių sultimis, o po 20 minučių kaitinti, kol ištirps želatina. Ataušinti ir želatinos sultis supilti į taures su vynuogėmis. Padėti stingti į šaldytuvą (taures geriau laikyti pasvirusias).

  2. Likusią želatiną užpilkite nedideliu kiekiu (80 - 100 ml ) vandens ir ištirpinkite granules garų vonelėje. Jogurtą su cukrumi išplakite, supilkite atvėsusią želė masę bei sudėkite citrinos žievelę bei dar kartą gerai išmaišykite. Jogurto masę supilstykite į taures su sustingusiomis vynuogėmis. Dėkite į šaldytuvą sustingti.

    Skanaus :)

Receptą atsiuntė Monika
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sausos žaliosios arbatžolės padės nuo pykinimo nėščiosioms, taip pat sergant jūros liga ar važiuojant automobiliu. Arbatžoles reikia kramtyti.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Karališka kava Mėsos troškinys su daržovėmis Kugelis su cukinija Nugarinės šašlykas Naminė pica Šparaginių pupelių sriuba
Reklama
Prisijunk prie mūsų!