Greita paieška
Receptai
Draugai

Gaivus desertas su vynuogėmis

Gaivus desertas su vynuogėmis
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Vynuogės, besėklės , 200 gramų
  • Vynuogių sultys , 250 mililitrų
  • Jogurtas, natūralus , 250 valgomųjų šaukštų
  • Citrina, žievelė, nutarkuota , 1 stiklinė
  • Cukrus , 3 valgomieji šaukštai
  • Želatina , 30 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Vynuoges nuplauti ir sudėti į taures. 15 g želatinos užpilti vynuogių sultimis, o po 20 minučių kaitinti, kol ištirps želatina. Ataušinti ir želatinos sultis supilti į taures su vynuogėmis. Padėti stingti į šaldytuvą (taures geriau laikyti pasvirusias).

  2. Likusią želatiną užpilkite nedideliu kiekiu (80 - 100 ml ) vandens ir ištirpinkite granules garų vonelėje. Jogurtą su cukrumi išplakite, supilkite atvėsusią želė masę bei sudėkite citrinos žievelę bei dar kartą gerai išmaišykite. Jogurto masę supilstykite į taures su sustingusiomis vynuogėmis. Dėkite į šaldytuvą sustingti.

    Skanaus :)

Receptą atsiuntė Monika
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Nepanaudotas svogūnas ilgiau išliks šviežias ir maistingas, jei perpjautą vietą patepsite riebalais.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Purūs keksiukai Dešrelės su bulvėmis Burokėlių mišrainė su majonezu Šviežių kopūstų sriuba Miltiniai blynai Šašlykas orkaitėje
Reklama
Prisijunk prie mūsų!