Greita paieška
Receptai
Draugai
Gaivus desertas su vynuogėmis
Kategorijos:
Šalti desertai, Desertai, saldumynai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Vynuogės, besėklės , 200 gramų
- Vynuogių sultys , 250 mililitrų
- Jogurtas, natūralus , 250 valgomųjų šaukštų
- Citrina, žievelė, nutarkuota , 1 stiklinė
- Cukrus , 3 valgomieji šaukštai
- Želatina , 30 gramų
Gaminimo instrukcija:
Vynuoges nuplauti ir sudėti į taures. 15 g želatinos užpilti vynuogių sultimis, o po 20 minučių kaitinti, kol ištirps želatina. Ataušinti ir želatinos sultis supilti į taures su vynuogėmis. Padėti stingti į šaldytuvą (taures geriau laikyti pasvirusias).
Likusią želatiną užpilkite nedideliu kiekiu (80 - 100 ml ) vandens ir ištirpinkite granules garų vonelėje. Jogurtą su cukrumi išplakite, supilkite atvėsusią želė masę bei sudėkite citrinos žievelę bei dar kartą gerai išmaišykite. Jogurto masę supilstykite į taures su sustingusiomis vynuogėmis. Dėkite į šaldytuvą sustingti.
Skanaus :)
Receptą atsiuntė Monika
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Nepanaudotas svogūnas ilgiau išliks šviežias ir maistingas, jei perpjautą vietą patepsite riebalais.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!