Greita paieška
Receptai
Draugai

GAIVUS TORTAS

GAIVUS TORTAS
Rekomenduojame:
Įvertino 16 lankytojų 5

Gaminimo instrukcija:
  1. biskvitas;2 rūšių žele;0,5l.kefyro;puse indelio kond.pieno;turimų vaisių papuošimui;želatino2 šaukštų;pakelio tortams aplieti bespalvės žele.

  2. Biskvitą pasidaliname į 2 dalis;dedame i formą;žele pasiruošiame iš anksto tik pilame mažiau vandens ;kefyrą suplakame su kond.pienu jei kas saldžiau tai idedame cukraus (aš jį visalaik sumalu-taip greičiau ištirpsta)ir supilame jau ištirpintą žalatiną pilame ant biskvito ;dedame gabaliukais pjaustytus žele gabaliukus ir supilame likusią masę ir uždengiame antraja dalim,kefyro masės truputį pasiliekam viršui patepti;ir pasipuošiam pagal galimybes ir fantaziją;dedam į šaldytuvą,2val....Skanaus :)

Komentarai5
Virginija Ivanauskaite

na mano berniukas laaabai didelis megejas tokiu torciuku , tai butinai pameginsiu si receptuka :)

jolanta kasputienė

Na tutsi ,man atrodo abi prilaikom figūras,kad liesesni ir gaivesni patinka :)))

Vita Macienė

na tu ir pavarai su tais saldumynais:) Šaunuolė!!!

jolanta kasputienė

Ačiū :)

Lina Žebrauskienė

as uz tokius tortukus...gaivius ir skanous:)) Saunu0le:))

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite puresnių mielinių blynų, raugą ruoškite su vandeniu. Bet su pienu paruošto raugo blynai daug skanesni. Idealiausia – maišyti juos per pusę. 4 stiklinėms miltų reikia 25-30 g mielių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Krevetės grietinėlės padaže Miltiniai blynai Kepti šonkauliukai medaus-garstyčių marinate Vištienos širdelių guliašas Šaltiena greitpuodyje Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!