Greita paieška
Receptai
Draugai

Gaivus tortas "Širdele mano"

Gaivus tortas "Širdele mano"
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Tešla (šaldyta bemielė) , 2,5 lapo
  • Želė, braškinė , 80 gramų
  • Želė, avietinė , 80 gramų
  • Juodieji serbentai (trinti su cuktum) , 10 valgomųjų šaukštų
  • Braškės (trintos su cukrumi) , 5 valgomieji šaukštai
  • Braškėsšaldytos , 3 vienetai
  • Avietės, šaldytos , 5 valgomieji šaukštai
  • Sirupas (aviečių) , 10 valgomųjų šaukštų
Gaminimo instrukcija:
  1. Tešlą atšildyti,iškočioti,išpjauti širdelės formos lakštus, kepti orkaitėje 180 mperatūroje po 8 minutes.

  2. Atskirai išvirti žele su 200 ml vandens, į aviečių skonio žele suberti šaldytas avietes, į braškių skonio –pjaustytas braškes.

  3. Atvėsintus lakštus sulaistyti sirupu, palaukti 10-15 minučių.Apatinį lakštą sutepti 5 v.š. trintų juodųjų serbentų,užkloti kitu lakštu.

  4. Uždėti sustingusią braškių žele,užkloti kitą lakštą, aptepti trintom braškėm, vėl užkloti lakštą ,aptepti likusiais trintais serbentais, užkloti paskutinį lakštą ir ant jo uždėti sustingusią aviečių skonio žele.
    Palaikyti šaltai 12 val.
    Skanaus

Receptą atsiuntė Audronė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Uogienė taip greit nesurūgs, jei nuo verdančios uogienės, mediniu šaukštu nugraibysite putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sluoksniuotos tuno salotos Čenakai Skruzdėlynas su kondensuotu pienu Želė tortas „Vasarėlė“ Įdaryti makaronų vamzdeliai Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!