Greita paieška
Receptai
Draugai

Gaivus varškės tortelaitis

Gaivus varškės tortelaitis
Gaivus varškės tortelaitis
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Kategorijos: Tortai, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Sausainiai , 150 gramų
  • Džiovintos slyvos , 50 gramų
  • Riešutai , 1 saujelė
  • Sviestas , 90 gramų
  • Trinta varškė , 200 gramų
  • Grietinėlė (30-35% riebumo) , 500 mililitrų
  • Vanilinis cukrus , 1 valgomasis šaukštas
  • Cukraus pudra , 3 valgomieji šaukštai
  • Želatina , 3 valgomieji šaukštai
  • Želė - cukrus ,,Mutil'' , 2 valgomieji šaukštai
  • Braškės , 200 gramų
  • Vaisiai ar uogos papuošimui , 300 gramų
  • Citrina , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Susmulkintus sausainius, slyvas, riešutus sumaišyti su sviestu, mase iškloti torto pagrindą ir padėti šaltai.
    Grietinėlę trumpai paplakti su vaniliniu cukrumi ir cukraus pudra. Sumaišyti su varške, įspausti citrinos, supilti pagal instrukciją paruoštą želatiną.

  2. Ant torto pagrindo, apie formos kraštus išdėlioti perpjautas braškes ir užpilti varškės mase.
    Pastatyti į šaldytuvą.
    Kai tortas sustingsta, papuošti pagal savo fantaziją ir užpilti nestorai žele - cukrumi, paruoštu pagal instrukciją.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Bananų nelaikykite kartu su obuoliais, nes iš obuolių išsiskiriančios medžiagos greičiau pernokina bananus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Troškintos kiaulienos kepenėlės Čenakai Purūs keksiukai Pekino kopūstų salotos Jūros lydeka, kepta folijoje su daržovėmis ir mozarella sūriu Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!