Greita paieška
Receptai
Draugai

Gardieji kiaulienos šonkauliukai

Gardieji kiaulienos šonkauliukai
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiauliena, šonkauliukai , 2 kilogramai
  • Svogūnai , 4 vienetai
  • Druska
  • Medus , 2 valgomieji šaukštai
  • Pomidorų padažas , 2 valgomieji šaukštai
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Šonkauliukus supjaustome vidutinio dydžio gabaliukais ir sudedame į pasūdytą verdantį vandenį. Taip pat įmetame kelis pipirus ir nesupjaustytą svogūną. Šonkauliukus verdame ant vidutinės ugnies 30 - 40 minučių.

  2. Baigiant virt, dubenėlyje sumaišome medų, pomidorų padažą, prieskonius.

  3. Tada ištraukiame iš puodo šonkauliukus, nuvarviname ir gražiai išdėliojame juos ant kepimo skardos, išklotos folija. Aptepame juos sumaišytu mišiniu.

  4. Pašauname į įkaitintą iki 210 °C temp. orkaitę ir kepame apie 30 - 40 minučių (jeigu matote, jog šonkauliukai pradėjo per greitai skrusti, sumažinkite temperatūrą).

Receptą atsiuntė Zoja
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Silkė su cinamonu Įdaryti makaronų vamzdeliai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Čenakai Sausainiukai be kiaušinių Zrazai su trimis įdarais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!