Greita paieška
Receptai
Draugai
Gardus lašišinis upėtakis
Kategorijos:
Žuvis, Karšti patiekalai
Gaminimo instrukcija:
1 lašišinio upetakio (apie 500 g.);
1 didelio kiaušinio;
2 šaukštų majonezo;
citrininių pipirų ir jūros druskos;
čili miltelių, prieskonių žuviai;
4 šaukštų miltų;
aliejaus kepimui.Upėtakį supjaustyti mažais gabalėliais, išimti didžiuosius kaulus. Pagardinti citrininiais pipirais ir jūros druska ir palikti pastobėti per naktį. Kiaušinį išplakti su majonezu, žuvies prieskoniais ir čili milteliais. Įkaitinam aliejų. Žuvį merkiam i kiaušinio plakinį, po to į miltus ir dedame kepti. Kepame iš abieju pusių kol gražiai apskrus. Skanaus
Komentarai1
- Komentuoti
Marius

kur gaut to lasisinio upetakio? kas cia per padaras? as zinau arba lasisa arba upetaki. koks cia hibridas?
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Jei kmynus prieš naudodami užmerksite šiltame vandenyje, jų aromatas bus stipresnis.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!