Greita paieška
Receptai
Draugai

Gardus lašišinis upėtakis

Gardus lašišinis upėtakis
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai 1

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Gaminimo instrukcija:
  1. 1 lašišinio upetakio (apie 500 g.);
    1 didelio kiaušinio;
    2 šaukštų majonezo;
    citrininių pipirų ir jūros druskos;
    čili miltelių, prieskonių žuviai;
    4 šaukštų miltų;
    aliejaus kepimui.

  2. Upėtakį supjaustyti mažais gabalėliais, išimti didžiuosius kaulus. Pagardinti citrininiais pipirais ir jūros druska ir palikti pastobėti per naktį. Kiaušinį išplakti su majonezu, žuvies prieskoniais ir čili milteliais. Įkaitinam aliejų. Žuvį merkiam i kiaušinio plakinį, po to į miltus ir dedame kepti. Kepame iš abieju pusių kol gražiai apskrus. Skanaus

Komentarai1
Marius

kur gaut to lasisinio upetakio? kas cia per padaras? as zinau arba lasisa arba upetaki. koks cia hibridas?

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei kmynus prieš naudodami užmerksite šiltame vandenyje, jų aromatas bus stipresnis.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kepta žuvis marinate Želė tortas „Vasarėlė“ Burokėlių salotos Virtų bulvių cepelinai su mėsa Naminė pica Marinuota strimele
Reklama
Prisijunk prie mūsų!