Greita paieška
Receptai
Draugai

Gardus pusrytėlis

Gardus pusrytėlis
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Batonas , 8 riekės
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Pienas , 0,5 stiklinės
  • Cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinį išplakame su pienu ir cukrumi.

  2. Šioje masėje mirkome batono riekeles ir dedame kepti į keptuvę, prieš tai įpylę truputėlį aliejaus. Tiekiame su jogurtu ir uogiene. Skanaus

Receptą atsiuntė Dangė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Aštrus svogūnų kvapas nedirgins akių, jei prieš pjaustydamos peilį suvilgysite šaltu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žuvienė iš upėtakio Burokėlių salotos Žemaičių blynai su faršu Virti briuselio kopūstai su sviestu Troškintos kiaulienos kepenėlės Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!