Greita paieška
Receptai
Draugai

Gardusis varškės ir kakavos pyragas

Gardusis varškės ir kakavos pyragas
Gardusis varškės ir kakavos pyragas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 2 stiklinės
  • Varškė , 600 gramų
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Sviestas , 200
  • Kondensuotas pienas , 1 skardinė
  • Kiaušiniai
  • Cukrus , 1 stiklinė
  • Kakava , 2 valgomieji šaukštai
  • Kepimo miletliai , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Ištirpiname sviestą, kai pravėsta – įmušti kiaušinį, supilt cukrų ir gerai išsukti, kol ištirps cukrus. Sudėti kepimo miltelius, miltus, kakavą ir gerai viską išmaišyti. Tešlą padalinti į 2 dalis, sudėt į maišelį ir įdėti į šaldiklį. Vieną dalį tešlos iškloti ant skardos ir kepti 15 min. Tada paasiruošti įdarą: išplakti varškę, kondensuotą pieną ir kiaušinius. Gautą masę užpilti ant apkepto pagrindo ir kepti 5-7 min. Tada užberti sutarkuotą kitą tešlos dalį. Vėl pašauti į orkaitę ir kepti 30 - 45 min. 180°C temperatūros orkaitėje. Pyragą atvėsinti ir patiekti. Skanaus.

Receptą atsiuntė Lina
 
 
Komentarai0
Ar žinote, kad...

Jei uogienė pyragėliams per skysta, tai į ją įdėkite 2-3 šaukštus džiūvėsėlių arba kukurūzų dribsnių. Įdaras bus labai skanus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Kepta vištiena su majonezu Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Svogūnų pyragas (Onion cake) Mielinė plonapadės picos tešla Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!