Greita paieška
Receptai
Draugai

Gardutėlė kriaušių uogienė

Gardutėlė kriaušių uogienė
Rekomenduojame:
Įvertino 12 lankytojų

Kategorijos: Uogienės, Konservai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kriaušės , 1 kilogramas
  • Cukrus , 1 kilogramas
  • Vanduo , 1,5 stiklinės
  • Citrinos rūgštis , 4 gramai
Gaminimo instrukcija:

Nulupkite kriaušes, palikite tik minkštą dalį ir supjaustykite skiltelėmis.

5 min. pavirkite cukraus sirupe ir atvėsinkite šaltame vandenyje.

Tada kriaušes sudėkite į karštą sirupą, užvirkite, nuimkite nuo ugnies ir palikite pastovėti. Tai pakartokite 3 kartus.

Baigę virti įberkite citrinų rūgšties arba įspauskite citrinų sulčių.

Receptą atsiuntė miglė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Grybų padažas Troškintos kiaulienos kepenėlės Šaltiena greitpuodyje Zrazai su trimis įdarais Silkė su cinamonu Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!