Greita paieška
Receptai
Draugai

Gardžiausia picos tešla

Gardžiausia picos tešla
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 600 gramų
  • Pienas , 500 mililitrų
  • Sausos mielės , 5 gramai
  • Cukrus , 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Pieną pašildyti ir į jį suberti mieles, užberti cukraus. maišant viską ištirpinti.

  2. Suberti miltus ir minkyti tešlą. Jei tešla lipni, pridėti dar šiek tiek miltų. Tešlą palikti uždengtą rankšluostuku, šiltai, apie 20 minučių pakilti.

  3. Pakilusią tešlą kočioti, formuoti picos pagrindą.

  4. Gardinti pomidorų pasta, mėgstamais priedais.

  5. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.

Receptą atsiuntė Valerija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Nemalonaus česnakų kvapo beveik neliks, jei išgersite kavos, suvalgysite petražolių, krapų, gvazdikėlių arba salierų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Česnakinis padažas kebabams Įdaryti makaronų vamzdeliai Želė tortas „Vasarėlė“ Dešrelės su bulvėmis Purūs keksiukai Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!